Hoe vind ik de juiste coil voor mijn e-sigaret?

juiste-coil

De coil is een onderdeel van de e-sigaret dat op raakt en dus eens in de zoveel tijd vervangen moet worden. Dit onderdeel zal u dus telkens opnieuw moeten bestellen om de e-sigaret te kunnen blijven gebruiken. Omdat coils vaak specifiek gemaakt worden voor het type e-sigaret zijn er enorm veel coils met allerlei verschillende namen in omloop. Dit zorgt, zeker vanwege het feit wij geen afbeeldingen van producten mogen tonen, bij veel mensen voor onduidelijkheid. Daarom leggen we deze pagina uit hoe u het makkelijkste via onze webshop nldamp.nl de juiste coils kunt vinden.


Optie 1: Productinformatie

Wanneer u op zoek bent naar de juiste coil voor uw e-sigaret is de eerste stap altijd de merknaam en versie vinden van de e-sigaret waar u coils voor zoekt. Dat wetende kunt u dit product opzoeken op onze website. Deze ziet er dan als volgt uit:


Productomschrijving

Nu we weten welk merk en welke versie e-sigaret we hebben. Kijken we in de product omschrijving. Hier staat informatie over de desbetreffende onderdelen die bij de e-sigaret behoren. Waaronder ook de coils vernoemt worden in de vorm van een link naar de desbetreffende coil pagina of de benaming van de coil. Dit is vaak een handige manier om er achter te komen welke coils u precies nodig heeft bij het bestellen. In het voorbeeld dat we nu gebruiken is een link gebruikt naar de desbetreffende coil pagina:


Optie 2: Op de coil zelf kijken

Wat vaak ook een mogelijke optie is om er achter te komen welke coil u nodig heeft. Is het kijken op de coil zelf. Vaak wordt er veel informatie geschreven aan de zijkanten van de coils. Wanneer u nog in bezit bent van een coil, kunt u deze uit de tank halen en droogmaken. Daarna kunt u zien dat er vaak op een van de zijkanten (of beiden kanten) informatie staat gegraveerd over de naam , de weerstand , en de productnaam van de coil. Let op: dit geldt niet altijd voor alle coils en de informatie is vaak niet even makkelijk te lezen vanwege het kleine lettertype dat gebruikt wordt.

Optie 3: Coils vinden via de productnaam of merk

Een andere optie is het gebruik maken van onze filters via onze website nldamp.nl.

Zoals u ziet hebben wij via onze navigatiebalk een pagina genaamd ‘’Coils’’. Wanneer u hier op klikt ziet u alle mogelijke merken die wij beschikbaar hebben in ons assortiment. Hierna komt u direct op een pagina waarbij er extra filters zijn. In de balk zijn de verschillende versies coils te zien van het desbetreffende merk en versie.
Dit ziet er als volgt uit:

Optie 4: Zoeken via SKU of Barcode producten

Wanneer u al eens eerder een product heeft besteld. Krijgt u bij de levering altijd een pakbon. Op die pakbon staan altijd alle SKU’s (product codes) aangegeven aan de linkerzijde van de pakbon. Wanneer u de SKU weet van het product kunt u deze invoeren in onze zoekbalk op de website om direct op het juiste product te komen. We geven een voorbeeld ter illustratie:

Deze manier van zoeken naar uw product is ook mogelijk met de barcode van het product. Wanneer u achterop de verpakking naar de streepjes code kijkt. Ziet u hieronder een 13 cijferige code. Deze code kunt u ook in de zoekbalk intikken om uw product te vinden. De barcode er als volgt uit ziet: 1221000001050

Optie 5: Klantenservice

De laatste optie die gebruikt kan worden bij het vinden van de juiste coils is het chatten, bellen of mailen met onze klantenservice. Onze werknemers willen u maar al te graag helpen bij het vinden van de juiste coils. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via de chat, te vinden op onze website. Of ons contacteren via deze link: KLANTENSERVICE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *