Keuzehulp E-liquid

/
Welkom bij de E-liquid keuzehulp. Beantwoord een aantal vragen en we laten je zien welke vloeistoffen je kunt gebruiken in jouw e-sigaret.
Keuzehulp starten
Welke weerstand heeft jouw coil?
Weet je niet wat Ohm betekent? Lees dan éérst de informatie onder de keuzehulp
Welke smaak zoek je?
Bekijk producten

Hoe kies ik de beste E-liquid?

Je bent op de juiste plek om dat te ontdekken! Om deze vraag definitief te beantwoorden moeten we namelijk eerst wat van jou weten. Daarom heeft NLDamp een handige tool opgezet, de keuzehulp E-liquid die je boven deze tekst ziet. Deze tool stelt vragen en zoekt aan de hand van jouw input de beste e-liquids die bij jouw apparaat en manier van dampen passen.

Wat moet ik vantevoren weten?

Het belangrijkste om te weten voor een goede keuze is jouw favoriete smaak en de weerstand van je coil. De coil is het verdamp-elementje dat je in de meeste gevallen uit de e-sigaret kunt halen. De weerstand hiervan staat vaak al op de verpakking of/en in de handleiding vermeldt, maar deze is ook terug te vinden op de coil zelf.

Kijk voor demontage-instructies in de meegeleverde handleiding van je e-smoker. Is de coil er eenmaal uit, dan kun je op de zijkant aflezen welke weerstand deze heeft. Dit getal wordt altijd gecombineerd met een Ohm-symbool (Ω). Op de afbeelding hiernaast zie je bijvoorbeeld dat deze Caliburn coil een weerstand heeft van 1.0 Ohm. Dit kunnen we vervolgens gebruik om de Eliquid keuzehulp in te vullen.