Belangrijke Update: Wijziging in Verzendkosten bij NL Damp

In de afgelopen tien jaar heeft NL Damp zich ingezet om u als klant de beste ervaring te bieden op het gebied van dampen en e-sigaretten. Uw loyaliteit en vertrouwen hebben ons geholpen om te groeien en te evolueren in deze dynamische markt. Terwijl we doorgaan met deze reis, staan we voor een belangrijke wijziging die we met u willen delen.

Verhoogde Drempel voor Gratis Verzending

In de context van de laatste maanden van online verkoop en de enorme drukte die we momenteel ervaren, hebben we na bijna een decennium besloten om onze drempel voor gratis verzending te verhogen van 20 euro naar 25 euro.

Wat heeft tot dit besluit geleid?

Deze wijziging is voornamelijk het resultaat van stijgende inkoop- en verzendkosten. We hebben altijd geprobeerd om de impact van dergelijke prijsstijgingen zoveel mogelijk te absorberen. Helaas, gezien de huidige marktsituatie, is het noodzakelijk om deze wijziging door te voeren.

Prijzen van Onze Producten

We streven er altijd naar om de prijzen van onze producten zo laag mogelijk te houden. Dat is waarom we in plaats van de prijzen van onze producten te verhogen, we hebben besloten om de drempel voor gratis verzending licht te verhogen. Hiermee kunnen we de kosten van inkoop en verzending beter dekken, zonder de prijzen van onze producten te verhogen.

We moedigen onze klanten aan om een extra product te bestellen om aan deze nieuwe drempel voor gratis verzending te komen. Op deze manier kunt u blijven genieten van onze producten zonder extra kosten voor verzending.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf nu moet uw bestelling een minimale waarde van 25 euro hebben om in aanmerking te komen voor gratis verzending. We begrijpen dat dit een verandering is in hoe u gewend bent om te winkelen bij NL Damp, maar we verzekeren u dat we er alles aan doen om de kwaliteit van onze diensten en producten te handhaven.

We waarderen uw begrip en blijvende steun tijdens deze overgang. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *