Waarom wij de beste e-sigaret winkel van Nederland zijn

De winkel van NLDamp

Het is niet moeilijk om te zien hoe internet ons leven enorm veranderd heeft in de afgelopen decennia. Steeds meer mensen gaan online. Een gevolg daarvan is dat er ook meer winkels komen die dezelfde producten aanbieden. Waar men vroeger gebonden was aan de fysieke winkels in de omgeving, heeft de klant nu veel meer opties (en daardoor ook meer macht!)

Dit heeft een effect op de prijzen. De consument kan immers gemakkelijk in enkele muisklikken alle winkels vergelijken en de goedkoopste aanbieder kiezen, wat er op zijn beurt weer toe leidt dat webwinkels steeds meer gaan concurreren en daardoor qua prijzen telkens dichter bij elkaar komen te liggen. Als prijs en aanbod gelijk worden, zal een webwinkel zich dus op andere vlakken moeten gaan onderscheiden.

Je hebt ongetwijfeld al enkele e-sigaret winkels voorbij zien komen op het web, en misschien vroeg je je wel eens af… welke is eigenlijk de beste vape shop? Dat zijn wij natuurlijk! Nu zal je ongetwijfeld wat sceptisch zijn tegenover een medewerker die zijn eigen bedrijf promoot (wij van WC-Eend.. 😉 ), maar de argumenten die ik hier zal geven komen niet van mij. Dit zijn namelijk dingen die we vaak van onze eigen klanten horen. Ik zet ze eens voor je onder elkaar:

1. Klantenservice

In de inleiding vertelde ik kort waarom het als online e-sigaret winkel steeds lastiger wordt om jezelf te onderscheiden. Één van de manieren waarop NLDamp uitblinkt (en waar we trots op zijn) is ons persoonlijke contact met onze klanten. Heb je een vape gekocht die niet werkt, of bevalt er iets niet, dan heb je binnen enkele minuten contact met één van onze medewerkers. Dat kan via de telefoon, email,  live- chat, maar indien gewenst ook gewoon in onze winkel onder het genot van een kopje koffie.

Wij geloven dat online gemak het beste werkt in combinatie met persoonlijk contact, en daarom doen we elke dag ons best om jullie vragen volledig te behandelen. We hebben onlangs zelfs een hele nieuwe site opgezet die zich specifiek richt op jouw vragen rondom het dampen!

2. Snelle bezorging

Je kent het vast wel: je hebt iets gekocht via het internet, en het liefst zou je het product meteen willen uitproberen. Hoewel dat praktisch natuurlijk niet haalbaar is, doen wij er alles aan om razendsnelle levertijden te realiseren. Doe je op werkdagen vóór 21.00 een bestelling, dan vertrekt jouw pakketje dezelfde avond nog uit ons magazijn. Als de postbezorger zijn best doet ligt het dan meestal de volgende werkdag al bij jou op de mat.

3. Deskundig advies

Doordat we veel verschillende e-sigaretten en toebehoren verkopen, hebben we behoorlijk wat kennis op zak. Kennis die je, zeker als beginnende damper, vaak echt nodig hebt om succesvol te kunnen afstappen van het roken van tabak. We weten precies welke vloeistof het beste past bij jouw e-sigaret, welke coil je moet kopen voor een bepaalde dampervaring, of wat te doen indien een onderdeel stuk gaat. We zijn niet voor niets specialist sinds 2014! 😉

Ben jij echter het type dat liever zelf dingen uitzoekt? Onze kennis en tips kun je ook terugvinden op deze overzichtelijke pagina. Van artikelen voor beginners tot het maken van je eigen coils of e-liquid, er is voor dampers van elk niveau wel wat interessants te vinden.

4. Garantie

E-sigaretten zijn elektronische producten, en daar gaat wel eens wat stuk. Onderdelen als batterijen, coils en tanks zijn allemaal aan slijtage onderhevig. Maar wat als je e-sigaret na enkele weken of maanden al stopt te werken? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij doen niet moeilijk over garantie; standaard geven we 6 maanden op elke nieuwe e-sigaret, zolang je maar kunt aantonen dat het product daadwerkelijk bij ons gekocht is.

Bezoek NLDamp

Klik op de knop om onze webshop te bezoeken!

5. Assortiment

Niet elke vape shop heeft een uitgebreid assortiment. Er zijn heel veel kleine dampwinkeltjes te vinden in Nederland die een stuk of 10, 20 verschillende e-sigaretten verkopen. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het voordeel van een grotere winkel is dat we dagelijks met honderden dampproducten in aanraking komen. En daar profiteer jij van!

Zo verkopen wij meer dan 200 verschillende e-sigaretten, en zijn er meer dan 1000 verschillende e-liquids om uit te kiezen met allerlei verhoudingen en nicotine-gehaltes. Maar we hebben ook vrijwel alle coils en accessoires in het aanbod. Er is zelfs een doe-het-zelf assortiment!

Dus.. zijn wij de beste?

Het is natuurlijk aan jou om te beslissen of wij de beste e-sigaret winkel zijn. Vind je van niet? Dan horen we altijd graag wat we nog kunnen verbeteren! Stuur ons gerust een mailtje met mogelijke verbeterpunten, of kom gezellig langs in onze e-sigaret winkel in Breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *