Zeven bijzondere e-liquid smaken die je waarschijnlijk nog nooit hebt geprobeerd

Soms heb je opeens zin om wat nieuws te proberen. Op het gebied van smaken valt er gelukkig genoeg te ontdekken! Beginnen jouw vaste liquids saai te worden, dan heb ik hier een lijstje voor je met zeven interessante smaken die je hoogstwaarschijnlijk nog niet eerder gedampt hebt. Proberen dus!

Cactus

Deze groene prikkelplant komt je vast al bekend voor, maar wist je dat cactus ook een unieke smaak heeft die je kan terugvinden in bepaalde e-liquids? De smaak van cactus valt te omschrijven als een mild zoete en enigszins zure smaak, die ook wel wordt vergeleken met een tropische combinatie van watermeloen en bubblegum. Ik vind hem zelf erg lekker, dus zeker het proberen waard!

  • Klik hier om onze e-liquids met cactus te bekijken

Papaya

Papaya groeit in de warmere klimaten en heeft oranje vruchtvlees met een zeer zoete, frisse smaak die volgens velen iets meloenachtigs heeft. De fijnproevers zeggen dat er ook een hint van abrikoos in zit. Je vindt deze zomerse smaak vaak terug in tropische fruitcocktails.

  • Klik hier om onze e-liquids met papaya te bekijken
Eucalyptus gaat er wel in bij deze Koala!

Eucalyptus

Eucalyptus is echt zo’n smaak waar je óf helemaal weg van bent, of je vind het absoluut niks. Wist je dat deze plant eigenlijk giftig is voor mensen? Het gaat dan wel om de plant zelf; het aroma is gelukkig veilig om te dampen!

  • Klik hier om onze e-liquids met eucalyptus te bekijken

Komkommer

Komkommer is waarschijnlijk één van de minst gedampte smaken, en we kunnen wel begrijpen waarom. Het is tenslotte niet iets wat je direct zal linken aan de doorgaans zoete aroma’s in e-liquid. Maar ben jij een échte groenteliefhebber, dan moet je deze smaak zeker een keer proberen.

  • Klik hier om onze e-liquids met komkommer te bekijken

Whiskey

Lekker om te mengen met cola-smaak, maar voor de doorgewinterde whiskey fanaat is deze smaak los ook prima te dampen. Dit aroma komt behoorlijk dicht in de buurt van hoe echte whiskey smaakt, al zit er natuurlijk geen alcohol in!

  • Klik hier om onze e-liquids met whiskey te bekijken

Drop

Nederland is de grootste producent ter wereld van dit lekkere snoepje, dus de kans is groot dat je dit snoepje wel eens gegeten hebt. Maar wist je dat er ook verschillende e-liquids zijn die naar drop smaken? Ben jij een echte zoetekauw, dan moet je deze zeker een keer proberen.

  • Klik hier om onze e-liquids met drop te bekijken

Tabaksbladeren

Deze liquids worden gemaakt door echte tabaksbladeren in base te laten trekken, zodat de natuurlijke aroma’s van tabak overgedragen worden. Deze premium liquids zijn lastig te maken en dus wat duurder dan de “normale” tabak e-liquids, maar ze komen ook een stuk dichter in de buurt van de originele smaak van tabak. Ben jij dol op tabak smaak, dan zijn ze zeker de moeite waard.

  • Klik hier om onze e-liquids met tabaksbladeren te bekijken

Weet jij er nog meer .. ?

Er zijn nog genoeg andere zeldzame smaken te benoemen, we hebben slechts een kleine greep uit ons assortiment hier besproken. Weet jij er nog meer? Laat dat ons dan weten in de reacties onder dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *