Coronavirus

Momenteel zitten we in Nederland in een uitzonderlijke situatie. Door onze regering zijn er zeer strenge maatregelingen gesteld ter voorkoming van het verder verspreiden van dit virus. Hierbij moeten wij ons ook als bedrijf aanpassen aan unieke omstandigheden. In deze blog even een update over waar je op moet letten met betrekking tot het coronavirus. 

Aangepaste openingstijden van onze winkel in Breda

Onze aangepaste openingstijden:

Dinsdag: 12:00-16:00

Woensdag: 12:00-16:00

Donderdag: 12:00-16:00

Vrijdag: 12:00-16:00

Zaterdag: 12:00-16:00

Bezorging van PostNL

Doordat veel winkels de komende tijd de deuren hebben gesloten wordt voorspeld dat er een toename gaat zijn in het aantal online bestellingen. Hierdoor wordt de werkdruk bij onze vervoerder PostNL enorm verhoogd en kan het voorkomen dat pakketten later zullen worden geleverd dan dat u wellicht van ons bent gewend. 

Daarnaast veranderd PostNL de werkwijze ook. PostNL gaat evenals andere vervoersdiensten ook vanaf nu “contactloos” te werk. Hierbij wordt het plaatsen van een handtekening voorlopig vervangen voor het noteren van de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs. Zorg er dus voor dat u deze bij de hand heeft indien u een pakket heeft besteld waar een handtekening voor ontvangst voor vereist is. 

Daarnaast werkt PostNL momenteel voor een verruiming van de dagelijkse bezorgtijd om op deze manier te kunnen voldoen aan de vraag en om daarnaast de werkomstandigheden voor de bezorgers zo gezond mogelijk te houden. De actuele status van PostNL rondom het coronavirus is te vinden op postnl.nl/corona

Drukte op onze website

We merken de afgelopen dagen dat het aantal bestellingen enorm aan het toenemen is. Veel mensen beginnen met hamsteren doordat men bang is dat producten niet meer voorradig zullen zijn of dat mogelijke postbezorging tijdelijk zal worden stilgelegd. Wij doen er alles aan om aan de toenemende vraag te voldoen door extra leveringen aan te vragen bij onze leveranciers. Is een product uit voorraad en wilt u deze bestellen? Laat het ons dan weten via email. Wij kunnen u vaak toch nog snel verder helpen. Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice.

Enkele tips m.b.t. corona en de e-sigaret

Onderstaand enkele algemene tips over het coronavirus en de e-sigaret voornamelijk gericht op het hygiënisch gebruik:

  • Deel geen e-sigaretten met andere mensen. Indien u dit toch wenst te doen, gebruik dan een apart mondstuk (drip tip)
  • Maak uw e-sigaret regelmatig schoon. Dit doet u door de e-sigaret uit elkaar te monteren en deze af te spoelen. Let op: Spoel de coil van de e-sigaret nooit schoon met water. Meer informatie over schoonmaken vindt u in onze handleiding e-sigaret
  • Bij verkoudheid of andere klachten, gebruik geen e-sigaretten in de buurt van anderen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *