Displayverbod 1-1-2021

1 Januari 2021 staan er weer een aantal ontwikkelingen te gebeuren met betrekking tot de vernieuwde wetgeving binnen de winkels voor elektronische sigaretten. Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat onze Nederlandse regering sinds de opname van de elektronische sigaret in de tabakswet in 2016 steeds strengere maatregelen aankondigt. Zo dient tabak sinds kort dan ook achter gesloten deuren te worden verkocht. Helaas gaan er voor onze website dan ook een aantal veranderingen plaatsvinden. Deze zullen wij verder uitlichten in deze mail.

Zo is de meest ingrijpende verandering dat via webwinkels geen afbeeldingen meer mogen worden vertoond van e-sigaretten, e-liquid en bijbehorende producten. Zo mogen wij ook geen gebruik maken van links naar andere websites met visuele kenmerken zoals afbeeldingen en video’s van de producten. Zo heeft onze website vanaf 1 januari 2021 dan ook een andere uitstraling gekregen. Wij werken hier achter de schermen hard aan om ervoor te zorgen dat onze website nog steeds gebruiksvriendelijk zal blijven voor u als klant.

Onze winkel

Voor onze winkel is het een ander verhaal. Doordat onze winkel in Breda een speciaalzaak is, zal deze een uitzonderingspositie krijgen binnen deze wetgeving. Wij mogen nog steeds producten laten zien, dan wel in de verpakking. Echter mogen deze foto’s niet worden gecommuniceerd naar de buitenwereld. Zo hebben wij helaas ook de stap moeten ondernemen de ruiten te blinderen van onze winkel.

1 Januari

Vanaf 1 Januari is deze regelgeving doorgevoerd en ziet u daarom nu alle veranderingen op onze website gebeuren.

Vragen?

Wij begrijpen dat deze veranderende wetgeving een hoop vragen bij u zal oproepen. Wij zullen voor de duidelijkheid nog steeds alle producten die vandaag worden aangeboden, blijven aanbieden. Indien u vragen heeft voor ons, dan horen wij dat natuurlijk graag. Ook zullen wij u tijdig informeren over wat de veranderingen zullen zijn die wij gaan doorvoeren. Voor vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Comment (1)

  • aant betsema Reply

    graag losse batterij voor smoke stik premium bijleveren bij mijn bestellig van 25 flesjes milner tabak 18

    7 november 2021 at 11:52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *