Het Hamsteren van E-Liquid bij NLDamp.nl Voor Het Smaakverbod en Online Verbod: Wat Je Moet Weten

Het recente smaakverbod en online verbod op de verkoop van e-liquids hebben veel gebruikers in onzekerheid gebracht. Om deze reden hebben veel dampers ervoor gekozen om hun favoriete e-liquids in bulk in te slaan. Bij NLDamp.nl begrijpen we deze zorg en hebben we besloten om enkele richtlijnen en tips te delen voor degenen die van plan zijn om grotere hoeveelheden e-liquids in te slaan.

Grotere Bestellingen en Klantenservice

Allereerst willen we benadrukken dat het bij grote bestellingen – meer dan 500 flesjes – van belang is om vooraf contact op te nemen met onze klantenservice. Dit heeft te maken met het feit dat er technische problemen kunnen ontstaan in onze checkout bij dergelijke grote aantallen. Contact opnemen kan via contact@nldamp.nl of telefonisch.

Daarnaast, mocht je merken dat er minder voorraad beschikbaar is op onze website dan je graag wilt bestellen, huiver dan niet om ook in dit geval contact met ons op te nemen. Wij doen ons best om een gepersonaliseerde bestelling voor je voor te bereiden.

Nicotinegehaltes en Lange Termijn Opslag

Ben je van plan om e-liquid voor meerdere jaren direct in te slaan? Houd dan rekening met enkele zaken. Het kan verstandig zijn om e-liquids met lagere nicotinegehaltes in te slaan dan je momenteel gebruikt. Dit stelt je in staat om je nicotine-inname geleidelijk te verminderen.

Bovendien kan het handig zijn om altijd een hoeveelheid e-liquid van 0 mg of nicotinevrij te bestellen, zodat je de e-liquid altijd zelf kan mengen naar wens. Een voorbeeld hiervan is 1x 12mg e-liquid mengen met 1x 0mg, wat resulteert in een e-liquid met 6 mg nicotine.

Bewaarcondities van E-Liquid

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de condities waar je de e-liquid opslaat, vooral als je van plan bent om het voor een langere tijd op te slaan. E-liquid moet altijd op een koele en donkere plaats worden bewaard. Meer informatie over het lang bewaren van e-liquid, inclusief andere belangrijke tips en overwegingen, is te vinden in ons artikel: Het Ultieme Gids Voor Het Langer Bewaren Van E-Liquid.

Bij NLDamp.nl staan we klaar om je te ondersteunen tijdens deze veranderende tijden in de dampindustrie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je kunt blijven genieten van je favoriete e-liquids ondanks de nieuwe beperkingen en regelgeving. Neem bij vragen of twijfels altijd contact met ons op, we helpen je graag verder.

Comments (9)

 • Ricky Stehouwer Reply

  Beste,

  Ik woon vlakbij de grens van Duitsland (Kleve). Weten jullie wat de regels in Duitsland zijn en zijn jullie eventueel van plan ook daar een winkel te openen?

  Zo nee, eventueel advies voor een winkel daar?
  P.s. sterkte 🙁

  26 mei 2023 at 16:04
  • Nathalie Reply

   Dat wil ik ook graag weten 😊

   1 juni 2023 at 17:53
  • Jos Reply

   Je kan ook naar België gaan.

   1 juni 2023 at 17:54
  • Admin Reply

   Beste Ricky,

   Bedankt voor je reactie.

   Helaas hebben wij momenteel nog geen plannen om een winkel te openen bij de Duitse grens. Wellicht dat dat in de toekomst kan veranderen. Hou daarom onze nieuwsbrief in de gaten.

   Verder hebben wij geen concreet advies voor een specifieke winkel in Duitsland. Let er wel op dat er binnen Duitsland accijns van kracht is op e-liquid. Hierdoor kan een flesje van 2 ml al rond de 2 euro aan accijns bevatten bovenop de standaardprijs.

   9 juni 2023 at 12:07
 • Kitty Rost Reply

  Hopelijk is er straks de mogelijkheid om online producten bij jullie winkel in België te bestellen?

  2 juni 2023 at 14:13
  • Mayke Reply

   Ik geloof dat je straks ook niet meer e-liquid uit het buitenland naar Nederland mag bestellen helaas.

   4 juni 2023 at 20:25
  • Admin Reply

   Online bestellen vanuit de winkel in België zal helaas niet gaan doordat de online verkoop van e-sigaretten in België al een geruime tijd verboden is. Even bellen om af te komen halen kan natuurlijk zeker!

   9 juni 2023 at 12:15
 • Crowdfunding Platform België Reply

  “Deze crowdfunding platform biedt een geweldige kans voor creatieve projecten om steun te vinden van een breed publiek. Ik ben onder de indruk van de diversiteit aan initiatieven kick the bucket hier gesteund worden!”

  9 mei 2024 at 08:50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *