Sluiting van België Shop op onze website vanaf Juli

Beste zuiderburen,

Jullie zijn waarschijnlijk al op de hoogte van het nieuws over de veranderende wetgeving in Nederland. Vanaf 1 juli is het namelijk verboden om online e-sigaretten en e-liquids te verkopen. Daarnaast krijgen we in Nederland te maken met een aankomend smaakverbod vanaf 1 oktober. Helaas hebben we ook slecht nieuws voor onze Belgische klanten. Vanaf 1 juli kunnen we geen producten meer verzenden naar Belgische adressen. De afgelopen jaren hadden onze Belgische klanten al alleen de mogelijkheid om producten zonder nicotine aan te schaffen.

Veranderingen in de Belgische wetgeving

Ook in België vinden er aanpassingen plaats binnen de wetgeving. De belangrijkste verandering is dat producten zonder nicotine (bijna) dezelfde wetgeving krijgen als producten met nicotine. Dit betekent dat het ook voor Belgische klanten verboden wordt om producten zonder nicotine online te kopen. Daarom moeten wij stoppen met het leveren van e-liquids zonder nicotine aan Belgische klanten. Deze nieuwe wetgeving gaat in op 11 juli 2023. Helaas geldt het online verbod in Nederland ook voor de verkoop naar andere landen in Europa. Daarom hebben wij besloten om vanaf 1 juli te stoppen met de verkoop naar Belgische adressen.

Opening van onze eerste vestiging in België

Gelukkig hebben we ook goed nieuws. We gaan namelijk binnenkort onze eerste vestiging in België openen. Deze zal gevestigd zijn in Meer (Hoogstraten). Het exacte adres is te vinden door op de onderstaande knop te klikken. We verwachten deze vestiging begin september te openen.


Als gevolg van deze informatie begrijpen we dat u mogelijk vragen heeft. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *