Wij gaan verhuizen! Wat gaat er veranderen?

Misschien heeft u het de afgelopen tijd al gemerkt: wij zijn al een geruime tijd bezig om onszelf voor te bereiden op een grote verhuizing. Ons magazijn gaat namelijk verhuizen van Best naar Oosterhout nb. Aankomend weekend gaan de laatste producten over naar onze nieuwe locatie. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van deze verhuizing. Echter zijn er enkele punten om rekening mee te houden aankomende week.

Graag brengen we u door middel van dit bericht op de hoogte van wat er gaat veranderen. Indien u vragen heeft. Laat het ons dan weten door contact op te nemen met onze klantenservice.  

Aanstaande vrijdag gesloten

Door de verhuizing worden er aanstaande vrijdag geen bestellingen verzonden. Het is wel mogelijk om een bestelling te plaatsen, deze zal aankomende maandag echter pas worden uitgeleverd. Let dus op dat u op tijd besteld voor aankomend weekend. Bestel dus op donderdag voor 23:00 om je producten nog voor het weekend in huis te hebben.

Vóór 21:00 besteld, morgen in huis

Helaas moeten wij onze levertijd (tijdelijk) verkorten van vóór 23:00 naar vóór 21:00 besteld is morgen in huis! Dit was de afgelopen tijd voor veel producten al het geval. Wij hadden gehoopt onze levertijd zelfs wat te kunnen vergroten maar dit is helaas momenteel niet mogelijk met betrekking tot Corona en de capaciteit van PostNL. Wij denken echter wel dat de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze leveringen vooruit zal gaan.

Verzending via de pakketpost van PostNL

Pakketten worden vanaf aankomend weekend niet meer verzonden via de brievenbuspost. De pakketbezorger zal vanaf dan altijd zorg gaan dragen voor de aflevering van uw pakketten. Het is nog steeds mogelijk om een bestelling via de brievenbus te laten afleveren. Deze zal dan alleen door de pakketbezorger worden afgeleverd.

Geen vervelende deel-leveringen meer

Wellicht heeft u het de afgelopen tijd ook gemerkt dat wij vaak pakketten hebben verzonden door middel van deel-leveringen. Dit is dan ook vanaf aankomend weekend verleden tijd. Wij kunnen vanaf dan weer alles vanuit één locatie verzenden. Wel zo gemakkelijk!

Wij kunnen voorstellen dat u misschien vragen heeft over onze veranderende dienstverlening. Neem voor al uw vragen contact op met onze klantenservice en we helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *