Smaakverbod? Niet bij ons! Binnenkort openen wij een nieuwe dampwinkel over de grens!

Het smaakverbod dat in Nederland wordt ingevoerd op 1 oktober maakt het voor Nederlandse dampers onmogelijk om bruikbare producten te kopen binnen de landsgrenzen. Dit betekent dat veel dampers geen keuze meer hebben in hun smaken en dat veel producten zelfs helemaal niet meer verkrijgbaar zijn. Dit is voor ons als dampwinkel zeer teleurstellend, omdat wij weten hoe belangrijk het is om een breed assortiment aan smaken aan te kunnen bieden aan onze klanten. Wij erkennen het belang van smaken bij de overstap van tabak en doen er dan ook alles aan om deze zo veel mogelijk toegankelijk te houden voor onze klantn.

Daarom hebben wij besloten om een nieuwe dampwinkel te openen over de grens, in België. Op slechts 5 minuten rijden vanaf de grens bij Breda, in Meer, is onze winkel te vinden. Hier bieden wij onze klanten grenzeloze smaken en keuzevrijheid. Want wij vinden dat dampers recht hebben op de vrijheid om te kunnen kiezen wat ze willen dampen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan deze winkel en is de locatie al gekozen. Wij verwachten deze locatie te kunnen openen kort na de zomer!

Een beter beleid voor de e-sigaret

In België wordt gelukkig een veel beter beleid gevoerd voor de e-sigaret, waardoor deze met succes wordt ingezet om rokers te helpen stoppen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat onze nieuwe winkel de perfecte plek is om aan onze klanten een breed scala aan smaken en keuzes te bieden.

Grenzeloos genieten van smaken

Bij ons vind je niet alleen een groot scala aan de beste vape smaken, maar ook grotere flessen van bijvoorbeeld 50 of 100ml en tanks, zodat je nog langer kunt genieten van je favoriete smaken. En wist je dat het in België ook mogelijk is om grote hoeveelheden base te kopen, zoals bijvoorbeeld 1 liter? Zo kunnen onze klanten zelf hun eigen e-liquid mengen en experimenteren met verschillende smaken en nicotinegehaltes.

We willen voorkomen dat mensen gedwongen worden om illegale producten te kopen door geen kwalitatief hoogwaardige producten meer aan te kunnen bieden. Daarom willen we ons inzetten om veilige en bruikbare producten aan te bieden aan de consument. We zijn van plan om een parel van een winkel neer te zetten waar iedere Nederlander en Belg zich zal thuisvoelen.

Onze winkel in Breda blijft open

Onze winkel in Breda blijft gewoon geopend zolang wij nog voldoende bruikbare producten kunnen blijven verkopen. Op het moment dat we merken dat de vraag afneemt en dat mensen andere wegen kiezen doordat er geen smaken meer verkocht mogen worden, sluiten we deze locatie. Maar voorlopig blijven we gewoon open en kun je bij ons terecht voor al je dampartikelen.

Bezoek onze mooiste dampwinkel van de Benelux

We willen iedereen graag uitnodigen om onze nieuwe winkel te bezoeken, die we willen neerzetten als de mooiste dampwinkel van de Benelux. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van onze ontwikkelingen en als eerste op de hoogte wilt zijn van de opening van onze nieuwe winkel, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin delen wij alle updates, aanbiedingen en nieuwe producten. Wij kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe dampwinkel in België, waar we samen grenzen kunnen verleggen en genieten van de allerbeste smaken!

Comments (15)

 • Carmen Reply

  Hoi hoi! Ik bestel al een tijdje bij jullie maar ik vroeg mij af of jullie vanuit de belgische winkel ook in Nederland gaan bezorgen?

  Met vriendelijke groet,

  Carmen Muller

  1 mei 2023 at 17:17
  • Admin Reply

   Beste Carmen,

   Helaas is dat niet mogelijk. Aller eerst is online verkopen vanuit België al verboden. Daarnaast is het straks in Nederland ook verboden om producten te verkopen aan klanten in Nederland vanuit andere landen. Deze zullen dus vanuit de Douane worden tegengehouden. We zijn bezig om oplossingen te bedenken. Een eerste stap is dus het openen van een winkel kort over de grens. Mogelijk komen er in de toekomst nog andere oplossingen bij. Hou daarom de nieuwsbrief in de gaten!

   1 mei 2023 at 17:38
 • Felix Kleine Koerkamp Reply

  Vraag ook ik me af, mogen we wel in een buitenlandse webwinkel bestellen en afrekenen en laten verzenden naar NL ??

  1 mei 2023 at 17:33
  • Admin Reply

   Beste Felix,

   Helaas is dat niet mogelijk. Aller eerst is online verkopen vanuit België al verboden. Daarnaast is het straks in Nederland ook verboden om producten te verkopen aan klanten in Nederland vanuit andere landen. Deze zullen dus vanuit de Douane worden tegengehouden. We zijn bezig om oplossingen te bedenken. Een eerste stap is dus het openen van een winkel kort over de grens. Mogelijk komen er in de toekomst nog andere oplossingen bij. Hou daarom de nieuwsbrief in de gaten!

   1 mei 2023 at 17:38
 • Kevin Janzen Reply

  ik volg dit ff, vraag me dat dus ook af.

  1 mei 2023 at 17:36
  • Admin Reply

   Hoi Kevin,

   Helaas wordt er in deze publicatie vanuit de overheid dus exact vermeld dat men met de Douane en RIVM aan de slag gaat om de verkoop vanuit het buitenland uit te sluiten. We doen ons best om deze wetgeving van tafel te krijgen of uit te stellen. We houden iedereen op de hoogte!

   1 mei 2023 at 17:40
   • Nina Reply

    Nog even en ze gaan bepalen wat je eet of drinkt, wanneer je naar toilet mag, hoe laat je moet gaan slapen en weer opstaan etc etc. We worden zo langzamerhand marionettepoppen van de overheid, die niets zelf meer mogen beslissen en/of kopen. Zij trekken aan de touwtjes en wij mogen niets meer. Dit is pas grensoverschrijdend gedrag en vrijheidsbeperking, maar daar word niets aan gedaan. Hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die zich dit klakkeloos laten aanleunen. Waar is onze democratie, we hoeven dit toch niet te pikken. Mensen word wakker !

    2 mei 2023 at 12:43
 • Koning Ei Reply

  Hey Hey,
  is er al een locatie bekent voor de nieuwe winkel?

  1 mei 2023 at 18:43
  • Admin Reply

   Zeker! We zullen deze binnenkort delen. Maar ik kan alvast zeggen dat het een fantastische locatie is.

   1 mei 2023 at 18:44
 • E.J. de Bie + F.P. de Bie Reply

  We zijn heel benieuwd naar deze nieuwe winkel. Heeft het dan wel prijsconsequenties of houden jullie dezelfde prijzen in Belgie aan als die nu in Nederland gedlen.?

  3 mei 2023 at 12:03
  • Admin Reply

   Mijn verwachting is dat er weinig prijsverschil zal zitten tussen de prijzen die wij momenteel in Nederland voeren en in België. Wellicht dat een enkel product wat duurder zal zijn doordat deze via andere leveranciers zal moeten komen. Echter is wel goed om te weten dat er vanaf 2024 langzaam accijns zal worden geheven op producten in België. Ook hier zullen wij tzt over berichten via onze nieuwsbrief.

   3 mei 2023 at 14:03
 • vincent Reply

  vraagje, als je in belgie vape koopt en gaat er mee terug naar nederland , ben je dan niet strafbaar?
  Het is en blijft apart dat je wiet mag kopen in nederland en vape niet meer met smaken verkocht mag worden.
  Ik zou eerder zeggen laat het vapen voor volwassen mensen doorgaan via de coils en bijvullen en haal de kant en klare er uit.
  Jongeren hebben echt geen zin om elke keer een coil te veranderen.

  2 juni 2023 at 07:45
  • Admin Reply

   Hier zijn nog geen duidelijke regels voor zover dat wij weten. Zolang het voor eigen gebruik is en niet voor de verkoop. Zelfde dat je naar België mag gaan om tabak te kopen en deze niet hoeft aan te geven tot 4 sloffen (40 pakjes of 800 sigaretten)

   9 juni 2023 at 12:14
 • Jack Reply

  Jack
  Kunnen we alle smaken kopen het gaat voornamelijk over tabaks smaken
  En voor hoelang

  6 juli 2023 at 14:28
  • Admin Reply

   In België zijn alle smaakjes straks beschikbaar! Er is geen aankomende wetgeving bekend die hier een einde aan zou maken

   14 juli 2023 at 09:40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *